Editörler: Kaya, Alper; Yılmaz, Mustafa; Yetimoğlu, SedaYılmaz, MustafaYetimoğlu, SedaKaya, Alper2023-04-182023-04-182021Kaya, A., Yılmaz, M., Yetimoğlu, S. (Ed.). (2021). Gastronomide alternatif yaklaşımlar. (Açık Erişim Baskısı). Konya: NEÜ Yayınları.978-625-7517-78-2https://neupress.org/tr/acik-erisim/gastronomide-alternatif-yaklasimlar/730https://hdl.handle.net/20.500.12452/9530Kitap (Açık Erişim)Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar kitabı geçmişte günümüze gastronomide alanında yaşanmış gelişmeler, yükselen eğilimler ve gastronominin turizm alanı içerisindeki faaliyetlerini temel alan konuları barındırmaktadır.trinfo:eu-repo/semantics/openAccessGastronomide Alternatif YaklaşımlarBook1293