Browsing by Department "NEÜ, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü"
Now showing items 1-6 of 6
-
Besinler ve Beslenme Çalışmalarında Drosophila
(2016)Bu çalışma, beslenme yoluyla vücuda alınan birçok besinin model organizma olarak kullanılan Drosophila melanogaster üzerinde meydana getirdiği değişikliklerin açıklanması amacıyla hazırlanmış bir derlemedir. Birçok bitkinin ... -
Dondurma ve Sorbe
(NEÜ Yayınları, 2021)Dondurma, Almancada “Speisseis”, Fransızcada “Glace”, İngilizcede “Ice cream” olarak adlandırılmaktadır. Süt, şeker ve meyve bileşenlerinden meydana gelen bir karışımın, yumurta veya salep gibi kıvam vericilerle ... -
Global & Emerging Trends in Tourism
(NEÜ Yayınları, 2021)Prepared with an interdisciplinary approach in the field of tourism, the book focuses on current issues in tourism. The book, prepared by experts in the field, includes topics such as Tourism Destination Management, Digital ... -
Quinolone antibiotic residues in raw milk and chicken liver in Konya
(2012)Amaç: Bu çalışmanın amacı, Konya’daki çiğ süt ve tavuk karaciğeri örneklerinde kinolon antibiyotik kalıntılarının (ciprofloxacin, enrofloxacin, marbofloxacin, danofloxacin, difloxacin, flumequin, sarafloxacin and oxolinic ... -
Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi Özet Bildiri Kitabı
(NEÜ Yayınları, 2021)Son dönemde dünyanın birçok bölgesinde meydana gelen değişimler, olumlu ve olumsuz yönleri ile turizm hareketlerini kolaylıkla yönlendirmektedir. Covid-19 Salgını bu durumun son örneklerinin başında gelmekte ve halen ...