1994

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Yazar giriş bölümünde; Diyanet İşleri Başkanlığının T.C. Devleti’nin bünyesindeki konumuna temas etmekte ve Türkiye’deki İslâmın, dışardan nasıl bir birlik içinde gözüktüğü hakkında bir fikir vermektedir.

Makale

Diyanet İşleri Başkanlığı, Presidency of Religious Affairs, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, The Republic of Türkiye, Türkiye'de İslam, Islam in Turkey, Türkiye'deki İslam'ın Dışarıdan Nasıl Göründüğü, What Islam Looks Like From The Outside In Turkey

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi

Tavukçuoğlu, M. (1994). Prator, Sabine, Türk'ische Freitagspredigten Studien zum Islam in der heutigen Turkei. Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 5, 5, 349-352.